به گزارش خبرنگار مهر، محمد صیدلو عصر چهارشنبه در سی و هفتمین جشنواره مسابقات فرهنگی هنری دانش آموزان دختر کشور به میزبانی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران برگزار شد طی سخنانی ضمن ابراز خرسندی از حضور در این جمع باشکوه، گفت: قطعا هر یک از این دانش آموزان که در رشتههای تخصصی خود به عنوان برگزیده از استان خویش به تهران آمدهاند، هم مدرسه و هم خانواده در هنرمند شدن شما نقش داشته است و این دو باید مکمل هم باشند تا به نتایج مطلوب دست یافت.
وی با اشاره به اینکه امروز روند فعالیتهای فرهنگی و هنری دانش آموزان سراسر کشور باید به شکل جدی تری پیش برود، تاکید کرد: به عنوان کسی که معلم بودهام و اندکی نیز در هنر دست داشتهام ، تاثیر هنر در زندگی و کیفیت زندگی دانش آموزان را به خوبی می دانم و امیدوارم روزی برسد که آموزش و پرورش در حوزه هنرمند شدن دانش آموزان نقش بسیار مهمی را ایفا کند.
صیدلو نقش فعالیت های فرهنگی هنری را علاوه بر بالا بردن سطح توانمندی دانش اموزان، در تزکیه و پالایش روحی آنان نیز بسیار موثر دانست و تصریح کرد:سرمایه گذاری در حوزه فرهنگ و هنر قطعا سرمایه گذاری در آبادانی و توسعه ایران بزرگ اسلامی است.


نظر شما